Preotul care ghiceste viitorul in Evanghelie


Preotul care ghiceste viitorul in Evanghelie

Patru zile pe saptamana deschide Evanghelia in biserica, iar in celelalte trei zile ghiceste viitorul in ea. Cu astfel de lucruri, deloc crestinesti, se indeletniceste un preot din judetul Teleorman in locuinta lui din Capitala.

Parintele are clienti destui care ii dau bani si care cred ca in Cartea Sfanta se gasesc toate raspunsurile pentru problemele lor. Practica este total interzisa de Biserica Ortodoxa.

Pe o straduta din Sectorul 6, la numarul 12, in spatele portilor inalte, se ascunde, de fapt, o alta lume. Lumea preotului Marian Ene, caruia i s-a dus deja vestea ca deschide Evanghelia. Evident, ca sa ghiceasca viitorul. De aceasta „afacere”, condamnata de Biserica Ortodoxa, se ocupa doar treizile pe saptamana. Oamenii il cauta si cred ca parintele are leac pentru orice. Cand nu deschide cartea, poate fi gasit la biserica din Videle, Teleorman, unde este parohia lui.

Parintele Marian Ene sustine ca poate sa ghiceasca viitorul si iti da raspunsuri la tot ce ti se intimpla rau in dragoste, sanatate sau afaceri. Si, din pacate, multi sunt dispusi sa creada ca-si pot pacali destinul atunci cand cer ajutorul unui preot, chiar daca acesta se poarta ca o vrajitoare. Cat despre aflarea „adevarului absolut”, acesta costa dupa caz: 10, 20 sau 50 de lei. Preotul insa nu cere bani de la obraz.

Singurii care nu accepta situatia sunt superiorii din biserica. Stiu ca parintele Marian are acesta indeletnicire de ani buni. Dar raspunsul lor neoficial e ca nu l-au putut dovedi. Ramane de vazut ce se va intampla acum.

Bibliomantia sau ghicitul viitorului cu ajutorul cartilor sacre este considerata a fi un pacat si este total interzisa de Biserica Ortodoxa Romana.

Sursa – Stirile Protv

Anunțuri

Despre gabbyy

"Zambeste, maine s-ar putea sa fii stirb..."
Acest articol a fost publicat în Anunturi și etichetat , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s