OTV nu se mai închide în mai!


OTV nu se mai închide în mai!

Ocram Televiziune, firma care operează OTV, a câștigat în instanță suspendarea deciziei CNA de a înjumătăți licența cu șase luni.

Potrivit ordonanței președințiale a Curții de Apel, s-a decis suspendarea “executării sancțiunii constând în reducerea cu șase luni a termenului de valabilitate a licenței audiovizuale aplicat Ocram Televiziune de către CNA, până la soluționarea dosarului 2929/2/2012″. Dosarul la care se face referire solicită anularea deciziei CNA de înjumătățire cu șase luni a licenței audiovizuale și are termen pe 21 mai, scrie paginademedia.ro.

Decizia finală în cazul înjumătățirii licenței va fi luată, aşadar, pe data pe 21 mai.

“Sunt suspendat efectele deciziei CNA până când este rezolvat litigiul de fond. Această suspendare este provizorie numai până când se soluționează pe fond litigiul. În acel dosar se va decide dacă se anulează, dacă se menține sau dacă se respinge cererea”,a declarat Mihnea Dumitrache, lichidatorul OTV.

În luna aprilie, CNA a decis pentru a treia oară consecutiv să înjumătăţească perioada de licenţă pentru OTV, din cauza publicităţii politice difuzate de acest post pentru Partidul Poporului Dan Diaconescu. Dacă perioada actuală de licenţă ar fi trebuit să expire pe 1 aprilie 2013, publicitatea politică a determinat în martie CNA să înjumătăţească licenţa până pe 28 septembrie, urmând ca decizia să se repete la începutul lunii aprilie, când termenul a fost redus până la 4 iulie. Cea de-a treia decizie de a înjumătăţi perioada de licenţă pentru televiziunea lui Dan Diaconescu a stabilit că postul mai poate emite până pe 29 mai.

Sursa – Capital.ro

Reclame

Despre gabbyy

"Zambeste, maine s-ar putea sa fii stirb..."
Acest articol a fost publicat în Anunturi și etichetat , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s