Mass, pe messenger


Un amic de al meu a dat un mesaj pe messenger creat kiar de el insusi, pentru a’si promova site’ul sau personal : http://www.mp3calnic.3x.ro/” Mi’a placut atat de mult inkat mi’a venit ideea geniala de a’l parodia nitzel :)). Ce a iesit, vedetzi mai jos ;))

<span>Varianta originala:</span>

Sa moara  astia  de ciuda fac proiectul  asta www.mp3calnic.com blana  Da ca mor imi da si mie  PUMA haine  de  pomana … Deschid radioul  si il inchid in 5 minute   cas aceasi DJ  care dau  play numai la parasute Muzica sa dus pe  pula  cu tot cu artisti  ..Unii fac pe prosti ca si cum ei nu sunt muisti     …De aia am disparut o bucata de vreme  si acu am revenit sa distrug orice  vierme.  Sunt genial ( Dj Tauru )   si muzica  mea nu e hobby … Si cand  o dau o dau bine si deciziva  pentru orice adunare  ce se anunta agresiva    …..Sper sa ascultatai melodia cand e gata

Cel mai tare mass

<span>Varianta mea:</span>

Sa moara totzi dusmaniii mei, la katerink scriu mesajul asta pe blana. Dak e sa mor, da si tu mass’ul asta in amintirea mea, de pomana. Deskidetzi radioul si inkidel in 5 minute, k ruleaza mereu aceasi dj care in timp ce mixeaza vb la telefon cu parashute. Muzik o ajuns k limba romana sa fie uzata de totzi „artistii”. Cei mai multzi insa prefera sa inghite, dar stiu k tu nu ai nevoie de multe cuvinte. De asta nici nu mi’am mai dat cu parerea o vreme. Dar acu’ am stabilit, cu acest mass sa va bag in dileme. Sunt genial, ce sa va mai spun, dak iesiti de pe mess, va transmit condoleantze de pe aqum. Si cand yo spun adevarul pe fatza, multi prefera sa dea cu pumnu’n masa. Sper sa da’ti mai departe…altfel stiti k ramaneti prosti de carte :)))

Parodie dupa mass’ul lu’ thc tauru by gabbyy…:)))

Anunțuri

Despre gabbyy

"Zambeste, maine s-ar putea sa fii stirb..."
Acest articol a fost publicat în Poezii. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s